Köp gärna frysta lingonoch rör ut med socker istället för den färdigblandade lingonsyltenpå burk. Strö ut det rivna brödet eller ströbrödet i ett tunt lager på ett fat, blöt händerna med lite vatten och forma biffarna
)Till fyra portionerWallenbergare. Forma färsen till biffar och lägg dem på en tallrik med ströbröd. Stek biffarna i smör i en stekpanna i några minuter på varje sida
Wallenbergare är fluffiga och lyxiga pannbiffar gjorda på kalvfärs och vispgrädde. I det senaste numret av tidningen Hallen delar Mi Esquina med sig av följande recept på ovan nämna kalvfärshistoria
4-6 Rårördalingon 125 g frysta lingon 2 msk strösocker Kålpudding 1 kg vitkål smör och olja (till stekning) 2 msk ljus sirap 1 1/2 tsk salt 1/2 tsk vitpeppar 1 gul lök 600 g nötfärs 1 ägg 2 msk kalvfond 1 1/2 dl matyoghurt (10 %) 2 msk japansk soja Potatis 1 kg potatis Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.