Idag ska ni få ett enkelt tips på julgodis som går riktigt snabbt att göra. Att smälta choklad och blanda med något gott är det allra smidigaste sättet att göra julgodis på, ingen termometer behövs och det kräver verkligen minimal arbetsinsats
Om ni inte har tröttnat på godis än kan jag verkligen rekommendera att göra wienernougat. God kväll. Jag tog visst lite ledigt från bloggandet under juldagarna
Enkel Wienernougat. 6 december 2013, 09. 25. Jag har börjat göra julgodis inför jul men det finns en stor risk att jag behöver göra fler av dessa för det var så grymt goda
För mig är wienernougat väldigt mycket förknippat med julen, vi brukar alltid ha en ask med wienernougat på julaftonskvällen som alltid tar slut hur snabbt som helst
I våras gjorde jag jättegod wienernougat hemma och eftersom det både är väldigt gott att äta och enkelt att göra så tipsar jag om det igen nu till julen
Sätt ugen på 175 grader. Rosta mandelflagorna gyllenbruna. Tar 5-10 minuter. Smält choklad och nougat i vattenbad (en tallrik som satts som lock på en kokande kastrull)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.