Har varit sugen på att göra en riktig chili med helt kött ett tag (typ sedan vi var i Lindvallen och jag åt den goooodaste på Gusav bar och grill) och hittade ett recept på tasteline på en "äkta chili"
I en stor bunke, smält jästen med det varma vattnet. Rör ner resten av socker, mjölk (yoghurt), ägg, salt och tillräckligt med mjöl att göra en mjuk deg
Bytte även ut lite annat i receptet insåg jag men jag skriver ut både originalreceptet och mina egna ändringar så kan man välja äkta Thai recept vs Svennevariant
Camilla Plum är engalen dansk kock som lagar mat i tv. Man måste ha textat för att fatta något överhuvudtaget, men ofta blir det ganska roliga rätter som hon lagar
En lite mer högljudd än den andra, men båda generellt rätt så livliga och för lite oväsen. Denena var en åsna som bodde vid änden av den vedervärdiga backen som leder upp till huset
Sätt på ugnen. Ruta svålen med en vass kniv. Täck i långpannan med vattenen bit upp på steken. Vänd sen svålsidan uppåt igen, krydda med salt och peppar
Dessutom är smaken av äkta, hemgjord vaniljsås svårslagen. Smaksätt ev med lite äkta vaniljsocker. Det är nämligen sååå enkelt att göra egen vaniljsås utan en massa konstigheter och tillsatsämnen
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Att rabarberna står som spön i backen just nu har vi ju redan konstaterat och att det inte gör oss det minsta är också redan ett känt faktum, vi testar mer än gärna nya recept med de rosa syrliga pinnarna
Enenda smet, ändå blir resultatet en kaka med två lager. Ett undre krämigt skikt med ett stycke fluffig sockerkaka på toppen – sådant kan väl inte kallas annat än magi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.