Här kommer hemligheten hur du får till woken så att den smakar sådär direkt hämtad från thaistället. Har gjort den här woken flera gånger nu till mig och barnen och vi älskar den allihopa
Efter en kväll igår med tunga "tröttmössan" på blev det en riktigt bra ledigdag idag med vila, solsken, milslång promenad med jogging de sista kilometrarna hem så nu är jag på banan igen
Jag la ut på instagram att vi wokat i lördags. Jag hade inte tänkt lägga ut något recept på bloggen eftersom svärmor, svärfar och jag bara höftade när vi tillagade woken
 Om man har lite mer tid kan man göra heta wokade räkor, tortilla (kan serveras kall), papas arugadas (saltade potatisar) och rojo mojo (kryddstark kall sås)
Man kan även ha frysta wokgrönsaker i som man också steker upp, men jag har problem att hitta en blandning som inte innehåller baljväxter eller vattenkastanjer
Så har vi nu lyckats välja ut lite bilder från lördagskvällen då vi bjöd hem våra goda vänner Anne och Ingemar på middag, en middag som vi plötsligt fick för oss skulle ha ett italienskt tema
Idag tänkte jag skriva litegrann om thaiwok. Jag gjorde en wok som ni ser på bilderna för ett tag sedan och grejen med att göra thaiwok är att den ska göras enkelt och snabbt
Dagens matlåda har jag hämtat inspiration till från bloggen Jennys Matblogg. Verkade så himla gott och det var det, så nu ligger min matlåda i kylen och bara väntar på att få bli uppäten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.