Det där med att ta fotografier på bakverk närman har gäster kan te sig lite knepigt och det bästa är klart om man hinner göra det innan man sätter tänderna i härlighen
Tänker att det inte gör så mycket trots allt, då jag har en hel veckas ledighet framför mig. Närman bakar goda raw brownies med nötter, kakao och banan
Närman middagstipsar om kycklingkalops med salvia och apelsin. Kycklingkalops med apelsin och salvia. Är också nöjd med att jag fått till vardagsmaten lite extra denna vecka
Jag hade fullt upp medmålerifirman som skulle måla om min balkong, shopping av nya kläder med mellansonen och sedemera en tur till Klara som flyttade in i nytt studentboende
I alla fall testa att baka den här pajen med ett tunt mandelskal, len citronkräm och ett fluffigt marängtäcke, är helt säker på att du kommer att älska den och jag själv önskar innerligt att jag hade en bit kvar i kylen
Närman överraskar med mjölkfri flädercheesecake med hallon och lakrits och känner vårvärmen komma. Det är så spännade att baka med produkter jag normalt sett inte är van vid och se att det faktiskt fungerar att baka mjölkfritt
Egentligen hade jag tänkt köpa färdiga baugetter, då jag hade fullt upp med studentbak och annat, men när jag stod där i matbutiken och stirrade på bake-offsortimentets utbud, ångrade jag mig
Närman bakar en glutenfri rabarberkaka med kanel och har hela helgen framför. I skafferiet hittade jag glutenfria havregrn, lite mandelmjöloch maizena som åkte ner tillsammansmed ägg och smält smör
Närman njuter av krusbärspaj med maräng, fredagsminnen och en ledig helg. Har vaknat upp sent om sider till en solig lördag, efter en härlig fredag med god fredagsfika, lång cykleltur och sist men inte minst - en fantastiskt rolig kväll med en hel drös roliga, sköna kvinnor som alla samlats för att umgås med Erika som ska gifta sig om några veckor
Närman bjuder på kaka med havtorn och choklad och har fredagsyra på rälsen mot Stockholm. Jag började så klart genast googla recept med detta nyttiga och c-vitaminrika bär, och föll för en kaka med cholad och tänkte att havtornets sura smak måste gifta sig fint tillsammansmed choklad
Ett bra tips närman bakar tårtbottnar är att klä in en form med löstagbar kant med bakplåtspapper som sticker upp en bit ovanför formkanten, På så vis får kakan möjlighet att växa på höjden ochman får höga och luftiga bottnar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.