4 2 msk riven ingefära 1 lime 600 g torskfilé 1 vitlöksklyfta 1 msk rapsolja 1 msk rödcurrypasta 500 g djupfrysta wokgrönsaker 1 burk lätt kokosmjölk (à 400 ml) 1 grönsaksbuljongtärning salt och peppar Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Ni blandar helt enkelt mango chutney medrödcurrypasta, ljus soja och zest från lime. Det viktiga är att ni serverar quesadillasen tillsammans med er rödcurry kryddade mango chutney vid sidan om också
Häll i currypastanoch låt steka med en stund. Krydda med salt, peppar och paprikapulver. Under tiden steker du blomkålen i mindre bukter i en panna med olja
Häll såsen i pannan och koka upp under omrörning. Smaka av med salt. Servera med ris. Tillsätt laxen och koka på svag värme 3-5 min. 4 dl Kelda® Thai red curry
I ett av avsnitten gjorde han en rödcurrymed massor av färska smarriga ingredienser. Mixa citrongräset med chili (ta ur kärnorna), skalade vitlöksklyftor, limeblad, koriander, paprikorna, tomatpurén, fisksås, soja, sesamolja och skalad ingefära
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.