Igår sken solen hela dagen och den mesta tiden spenderade jag utomhus med en bok i händerna. Baguetterna innehåller finriven zucchini/squash vilket ger brödet en god saftighet
Strössla ev med lite frön på limpan. Semester och ledighet är lika med lååånga frukostar. Smörj en brödform och häll ned lite skalade sesamfrön, då blir det lättare att få ut brödet när det är färdigt
Detta är min favorit müsli som jag äter med chiapudding till frukost nästan varje dag. Fördela smöret med fingrarna tills konsistensen är sammanhängande som en stor klump
Servera dem gärna nygräddade med smör och ost eller majo och ägg. Tekakor m frön. Tekakor m frön. 3 dl frön(jag tog solrosfrön, sesam, pumpakärnor). 3 dl frön(jag tog solrosfrön, sesam, pumpakärnor)
Mixa mandel, valnötter och sesamfrön till mjöl och blanda med övriga torra ingredienser i en bunke. Det här brödet är ett favoritbröd här hemma och det är perfekt att skiva upp och fylla frysen med
Vispa äggvitorna hårt, som till maränger tillsamman med lite salt. Redo för ugnen, jag blandar lite olika frön vid musli avdelningen där man blandar sin egen musli, perfekt om man vill ha lite av varje
Fräs detta i en stor stekpanna utan att det tar färg, i rikligt med smör. Häll över vitkålsblandningen i en ugnsfast form och toppa med riven ost, bestäm själv hur mycket
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.