Blanda samman yoghurt, fetaost, persilja, dill och pressa ner vitlöken. Ett enkelt och mycket gott recept som vi säkerligen kommer att göra många gånger framöver
Skala och skiva löken, fräs den med olja någon minut så den börjar bli genomskinlig. Salt och peppar. Lägg i pannan med löken och slå över krossade tomater och vattnet
Garnera med tomaten som du skivar och lägger ovanpå och vanlig isbergssallad är också gott till. En fördel med att prova en ny diet är att man får tillfälle att prova många nya recept
Chorizo- och kycklinggratäng med cheddar, spenat- och äggstanning toppadmed fetaost. Vardagen är verkligen här och det blir mindre tid för bloggandet och kommenterandet
Det är något riktigt, riktigt svulligt i kombinationen med pasta, fetaost, soltorkade tomater och en så där riktigt krämig sås som man bara får när man kombinerar tomat med grädde eller crême fraichè
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.