Koka riset med lök och buljongtärning. Servera med en blandad sallad. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt. 2 kycklingfiléer
Jag plockade fram ett recept från bloggen med ädelostfylld fläskfilé. Förra gången använde jag cambozola och serverade med en krämig kantarellrisotto, men den här gången använde jag blå/vit mögelost och lät det fyllda köttet puttra i lite grädde efter stekningen
Återkommer med bilder och reserapport därifrån, när jag återhämtat mig lite. Jag har pratat en hel del om det här med fiskens betydelse med mina Pensionärsvänner på resorna under vintrarna
Ibland kan jag bli så sugen på massor med vitlök. Jag blev så sugen på just stekt kyckling i vitlök och tänkte att det skulle bli så gott med en enkel tomatsås och toppa detta med mozzarella – och det blev det verkligen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.