Ädelostinbakad kycklingfilé med strimlade grönsaker och portvinsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 4 frysta smördegsplattor
  • 2 krm salt
  • 1 msk smör
  • 100 g ädelost
  • tex kvibille
  • 2 finhackade vitlöksklyftor
  • 200 g finstrimlad purjolök
  • 1 pkt 200 g frysta sockerärtor
  • 200 g färska champinjoner
  • 1 ägg
  • 3 msk smör
  •  
  • Till såsen
  • 1 hönsbuljongtärning
  • 2 dl vatten
  • 2 tsk maizena
  • 2 msk japansk soja
  • 4 msk portvin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.