Det första dygnet efter att vi kommit hem från USA ville jag bara äta knäckebröd med ägg & kaviar + grekisk yoghurt med bär & granola (typ det godaste jag vet till frukost, lunch & middag) mendagen efter kände jag att det var dags för riktig middag i alla fall
Vi serverade det medsherrysåsen, stekta champinjoner, och massor av grönsaker. Fylldes med philadelphia och soltorkad tomat, och lindades med parmaskinka
Idag blir det en gryta igen till middag, eftersom jag älskar stark mat så blir det enchiligryta… plockade ihop lite av vad jag hade i kylskåpet och frysen detta blev det
Jag använde en rektangulär form, men går naturligtvis meden rund form. Nu till det roliga att garnera din paj medfärgglada maränger och mossbollar eller efter eget tycke och smak
Mixa alla ingrediensernameden mixerstav eller i en matberedare tills bönröran är helt slät. Att istället för att laga en "riktig" rätt, bara kombinera några olika smårätter med olika färger, smaker och texturer för att skapa en lite annorlunda och enkel måltid
Pajdeg innehåller mycket fett och vitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, i fyllningen har man ost med hög fetthalt och många gånger innehåller pajenäven bacon eller liknande
Blanda sedan potatisenmed salt, kornmjöl och vetemjöl tills degen är riktigt fast i konsistensen. Låt den malda eller rivna potatisen rinna av i en sil
Det finns bara en sak jag inte klarar av med bufféer och det är när det gäller dem på restauranger när det slängs en massa mat för att folk tar till sig mer än de orkar äta upp
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.