Älggryta med mörkt öl
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg benfritt älgkött
  • 2 paket jägarbacon à 120 g
  • 2 gula lökar
  • 2 + 2 msk smör
  • 1 flaska mörkt öl, 33 cl
  • 2 palsternackor
  • 3 morötter
  • 300 g förvälld svamp t ex trattkantareller, blek taggsvamp, Karl Johan svamp
  • 1 tsk torkad timjan
  • 6 enbär
  • 2 msk kalvfond
  • 1 msk kinesisk soja
  • 1/2 dl svartvinbärsgelé
  • 2 äpplen
  • ev maizena mörk redning
  • salt, svartpeppar
  • persilja
  • kokt potatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.