Blanda frön och nötmjöl med saltochbakpulveroch rör ner i smeten. Det harvarit en del av er som efterfrågat fler recept på LCHF-brödoch ni vet attjag inte är sen med atttestaframnya recept så här kommer ett litet experiment som visade sig bli kanon
Äntligenfredag. Igår såg jag närmligen flera ( på sociala medier) som hadebakatbullar så i helgen skajagunna mig en ochannan bulle jag med( har ett gäng som ligger i frysen ochväntar)
Eller så kanman förstås köpa en köttkvarnochmala själv, högrev är speciellt gott till färs. Hamburgerbröd hör väl inte hemma i en LCHF-kostkanskemånga tänker, men med mitt glutenfria bröd bakat på ägg, mandelmjöl, kokosmjöl ochkokosolja så funkar det riktigt bra
Äntligen, bloggverktyget fungerar igen och det är freeeeedaaaag. Det var meningen att Steve ochjag skulle göra något på eftermiddagen men eftersom jaggav Steve ansvaretatthitta på något, vad som helst som inte involveradeClapham Junction eller Putney, så sitter vi hemma ikväll
Så är arbetsdagen över för den här gången ochjagkan nöjt konstateraattjagbarahar ett projekt på gång, just nu, som skalämnas in nästatorsdag, allaandra är inlämnade
Jo, de klaradeabsolutsmaktestet, ochjagkantala om att det är ingamesigaköttbullar direkt. Det är naturligtvis en smaksak, och hur man är van, men jagkan nog påstå att vi är rätt vanaattätastarkmat, så jag tror nog allt det är lite mer malla i vår thaicurry än den mankanköpa här hemma i affären
Lägg köttbullarna på plåten och sätt in den. Finriv löken ochblanda i smeten med övriga ingredienser. Ta ut en het plåt från ugnen ochklicka ut lite smör på den
De recept jag hittills prövatoch som jaghittat på olikabloggarharjagalltså inte varitodelat förtjust i, men nu harjag gjort en egen variant på lite annorlunda sätt som jag tycker är helt okej
Hacka löken ochskiva vitlöken, bryn dem lätt i smöret ochblanda ner spenaten. Saltochpeppar. Häll över äggstanningen, rör lite med sleven ner mot botten så den blir jämnt fördeladblandspenaten
Skalaochklyfta den gula löken och lägg runt köttet. Tillsätt vattenoch fond/buljong. I tidningen Allt om LCHFhittadejag däremot receptet till detta fröbröd á laLCHF som definitivt var det bästaLCHF-brödjag hittills bakat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.