Äppelkompott. Äppelkompott. En av produkterna i den senaste Smakboxen var en glutenfri fröknäcke från Sigdal och i inspirationsfoldern som följer varje box fanns ett recept på en äppelkompott med denna fröknäcke som ingrediens och jag beslutade mig i ett tidigt skede för att jag skulle testa denna äppelkompott
Ingredienser Portioner. Ca 1,6 l 1 1/2 kg äpplen 1 vaniljstång 1/2 tsk kardemummakärnor 2 dl vatten 2 dl strösocker 1/2 dl pressad citronjuice (1/2 dl motsvarar saften från ca 1 citron) Lägg till i inköpslistan
Äppelkompotten. Marsipangodis ÄPPELKOMPOTT. Äppelkompott. Så här när hösten börjar krypa in på husknuten älskar jag att plocka fram burkar med mos och sylt och kompott ur frysen och äta till morgongröten
Äppelkompott Paleo med lime, kanel och ingefära 20-25 port. Pumpkin Spice Yoghurt som lördagsgodis… Äppelkompott Paleo med lime, kanel och ingefära 20-25 port
Äppelkompott. 1. Skölj och klyfta äpplena och ta bort kärnhuset. Dela vaniljstången på längden. Lägg äppelklyftor, vaniljstång, kanelstänger, vatten och socker i en vid kastrull
//Matilda Äppelkompott med vanilj. Det är verkligen högsäsong för äpplena nu. Jag har turen att ha ett rätt så stort äppelträd på gården där jag bor så jag kan gå och plocka lite äpplen när jag känner för det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.