Efter Höstgrytan i lördags bjöd vi på Äppelsmulpaj till dessert. Så, nu har jag smält lördagens höstmiddag, firat söndag med garderobsrensning, babysim och firat att det var sex år sedan vi träffades med att dela en pizza, dricka billigt bubbel och lite polly
Dessa glassar kan men frossa i med gott samvete då de är fria från raffinerat socker. Lägg bananskivorna mot kanterna i glassformarna och fyll dem med smoothien
Livsmedel. Nyttig bananglassBananglass är betydligt nyttigare än det låter och riktigt gott. Dessutom går de att variera i oändlighet genom att smaksätta med bär, kakao, frukt och annat gott
Bananglassmed jordnötssmör kan vara min favoritglass i alla fall. Tänker du inte äta den omedelbart så går det finfint att göra den på ofrysta, vanliga, mogna bananer
skivar ner en eller flera bananer och fryser dom över natten (helst) ta så mycket bana du vill ha och mixa med några tsk kakao och någon msk kokosmjölk, kvarg eller yoghurt till en bra konsistens
Den senaste kreationen blev en blandning av glass-sugenhet och viljan att göra av med ett par bruna bananer i fruktskålen, samt en halv kaka mörk choklad som på något sätt hade överlevt i köksskåpet
Smörj en form med smör. Blanda äpplena med socker, kanel och flingsalt i den smorda formen. Låt svalna något och servera med vispad grädde, vaniljsås eller glass
Här hemma fortsätter vi med härligt god, nyttig, laktosfri och enkel bananglass. Inlägget Bananglassmed ananas och kokos dök först upp på Det ljuva 40+ livet
En saftig och extra lyxig smulpaj som mättar och bidrar med både näring och njutning. Det är något visst med pecannötter som gör att de passar extra bra i desserter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.