Blanda ihop riven kokosmed honung och lite kokosmjölk. Så skönt med sånna helger ibland. Jag gjorde även dessa, riktigt goda kokos och chokladbars, gjorda på enbart bra ingredienser, vilket känns bra
Efter Höstgrytan i lördags bjöd vi på Äppelsmulpaj till dessert. Så, nu har jag smält lördagens höstmiddag, firat söndag med garderobsrensning, babysim och firat att det var sex år sedan vi träffades med att dela en pizza, dricka billigt bubbel och lite polly
Bakade lite härligt krispiga småkakor med smak av apelsin och kokos. Som sötningsmedel, strö finns tex Hermesetas som funkar fint att baka med och vill man hellre använda naturligt sötningsmedel, vilket jag hellre väljer om jag måste använda sötningsmedel, så finns det Stevia och Agavesirap
Det bästa är att jag hade förberett en chiapudding medkokosmjölk och jordgubbs topping igår kväll. Blanda chiafrön med vatten och låt stå tills det blir en gel och använd gelén i recept som kräver ägg
Kokos & sesamtigerräkor medsoja/lime-dip. Jag har även bokat hotell och bokat färgning (för er som inte vet så lägger man flera lager med brunfärg/spray för att musklerna ska synas så bra som möjligt på scen) så nu är det mesta fixat och klart
Smörj en form med smör. Blanda äpplena med socker, kanel och flingsalt i den smorda formen. Låt svalna något och servera med vispad grädde, vaniljsås eller glass
Den innehåller sockerfria variationer av vanliga tillbehör som vanligtvis har massor av socker i sig när du köper dem i butik, men boken delar även med sig av goda efterrätter till bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.