Äppelsmulpaj med sötmandel, ingefära, kanel och yoghurtsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Deg
  • 100 g smör
  • 2 dl sötmandel
  • 2 dl havregryn
  • 1 dl vetemjöl
  • 5 dl strösocker
  • 1 krm salt
  •  
  • Fyllning
  • 5 äpplen
  • 50 g ingefära
  • malen
  • 1 msk smör
  • 2 msk strösocker eller råsocker
  • 1 tsk kanel
  • malen
  •  
  • Yoghurtsås
  • 4 dl turkisk eller grekisk yoghurt
  • 1 msk vaniljsocker
  • 1 msk strösocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.