Rotfrukterna, grönsakerna och kycklingen ärsom sagt gott, men detär ändå tillbehörensom gör det. Imorgon kommer jag ha med en likadan matlåda till jobblunchen, men det får bli andra tillbehör
Ärdet en bit pumpa. Nä, detär en citron, och dethär råkar vara en riktigt fin linssoppa signerad Ann-Louise och hennes konstlärare från back in the days
Ja, så ärdet väl många gånger. mTill älgfärswallenbergaren har jag gjort en chili/lingon chutney som bryter fantastiskt fint till älgfärsens mjuka smak
Kan inte minnas att det var såå gott somdet var i går. Konstigt att samma rätt kan smaka så olika eller har det bara gått tillräckligt lång tid sedan jag åt den senast
Bild blir det imorgon och visst förstår man de som inte tycker att pölsa ser så gott ut. Nej det gäller att inte deppa ihop för lite brända gryn och en sabbad kastrull, det fanns ju nya att koka så detär bara att köra på
Detär ju den som avgör smaken och den bör helst få puttra en stund på spisen. När jag gjorde kvällens lasagne gjorde jag praktmisstaget nummer ett, att använda en för stor form så att det blev för lite sås och alldeles för torrt i min smak
Dela kärna ur och finhacka färsk chili om du använder det. Skär helst upp det mot köttfibrerna. Ta ut fläskkarrén och låt det vila ca 10 minuter innan du skär upp det i ca 0,5 cm tunna skivor med en vass kniv
Medan du gör såsen, koka blomkålshuvudet i vatten tillsammans med en buljongtärning. Strimla löken och stek i pannan som du använde till biffarna, rengör inte stekjärnetnär du stekt klart biffarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.