Tag ut glaset ur kylen och placera i varmt vatten med pannacottan i. När mjölken är hyfsat varm, varm nog att smälta chokladen, tar du av den från värmen
Ja då var det dags för en ny säsong av Du är vad du äter igen då. Hon är lite som ”Bridget Jones” och har svårt att motstå frestelser och faller för choklad, kakor, god mat och dryck
Det bästa med denna typ av bollar är att man känner sig. Härär finalisterna i Årets konditor tävling som kommer från de mest prestigefyllda konditorierna i landet med sina unika tårtkreationer
Ta de frukter du får tag i, se gärna till att få med olika färger och toppa eventuellt med nötter och kakaonibs (bitar av kakaoböna) eller hackad mörk choklad för att få ännu mer näring och härlig crunch i tuggorna
Kefir är också väldigt nyttigt och är precis som kombucha fullproppatav nyttiga bakterier som hjälper kroppen med spjälka maten och stöder tarmhälsan och immunförsvaret
Här skiner solen från en klarblå himmel och jag är rädd för att det inte kommer att bli så många storverk gjorda, varken i köket eller någon annanstans Det gäller att passa på och njuta medan det varar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.