Årets Kock 2012 - Klas Lindberg
Louise´s Spis
Louise´s Spis
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Biff
  • 1,4 kg putsad
  • utskuren biff
  • 1 msk purjolök
  • 1 tsk rostade och krossade
  • gula senapsfrön
  • 2 tsk rostade och krossade
  • 50 g tärnad
  • 10 kvistar backtimjan
  • 2 krossade vitlöksklyftor
  • 130 gradig ugn
  • 51 grader
  • 2 askar smörgåskrasse
  • 30 g späda purjolök
  • 30 g riven pepparrot
  • 50 g tärnat varmrökt sidfläsk
  • 1 gul lök i bitar
  • 5 dl kalvfond
  • 15 kvistar backtimjan
  • 2 krossade vitlöksklyftor
  • Till servering
  • 50 g finriven
  • 2 tsk senapspulver
  • 2 msk finskuren gräslök
  • salt och peppar
  • 100 g smör
  • 10 kvistar timjan
  • 2 krossade vitlöksklyftorsalt
  • och svartpeppar
  • 100 g havssalt
  • 30 g vattenkrasse
  • 30 g finriven pepparrot
  • 6 purjolökar
  • 21 skalade steklökarörtsalt
  • 2 ägg
  • 1 dl rostat panko ströbröd 1 msk plockad backtimjanolja till fritering

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.