Mycket har hänt under dessa två år. Vi har testat så mycket olika rätter. Allt har inte kvalat in på bloggen, en del av smakskäl och en del för att maten helt enkelt inte varit tillräckligt snygg
Årets godaste. Elsas Kantin i Strängnäs och sakta, sakta har vi fått fler och fler nöjda och. Ett antal hedervärda cateringuppdrag har det också blivit i Kantinen
Årets godaste. Elsas Kantin i Strängnäs och sakta, sakta har vi fått fler och fler nöjda och. Ett antal hedervärda cateringuppdrag har det också blivit i Kantinen
Årets populäraste recept är istället denna snabba fredagskyckling med tomat, vitlök & basilika. Nu börjar året lida mot sitt slut och jag har kikat igenom statistik för årets alla inlägg och recept
Men även om dagarna har gått fort så har de varit underbara. Vi har hunnit med både att njuta av en massa god mat vid andras bord och avkopplande häng hemma
Men tills dess har jag sötat mina grillsåser med honung. Hela förra sommaren körde jag med min grillsås som var creme fraiche-baserad och innehöll fetaost och rödlöksmarmelad, men i år gapar kylen tom på sådan marmelad
Till sist vill vi bara visa er var vi höll hus på kräftskivan, för det är så att A&I även har andra likheter med Ernst, förutom den goda maten de kockar
Hur har ni det med lergrytorna, även kallad romargrytor, i era kök. Har ni plockat fram dom än eller står de fortfarande kvar och dammar i nåt köksskåp
Hörrni, det är snart semmel-dagen. Förra året blev det inget nytt recept, jag gillar verkligen fortfarande det första receptet på nyttiga semlor jag gjorde här på bloggen, men det är ju alltid kul med nytt
En riktigt glad påsk önskar jag er alla, med denna minst sagt färgsprakande och våriga påsktårtaMed smak av hallon, mjölkchoklad, grädde - och massvis av påskgodis - är detta en tårta som glatt välkomnas av de flesta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.