Sandstränder, gröna kullar, underbart vatten och överallt små fiskebyar där man kunde stanna och ta en kaffe, besöka den lokala marknaden eller äta finfinamusslor
Kasta bort de musslor som är öppna och inte stänger sig när du knackar på dem. musslor (en nätpåse). Skrapa musslorna under rinnande vatten och dra bort den lilla tofsen
Musslorna ur havet vi ser påbild, Skagerak, kryddorna på marken där man står och brödet ur den närbelägna stenugnen, det lokala bagerites stolthet, Lindesnes fyrkornsbröd, det är bara vinet och vitlöken som skänker en litenmisstrotillanrättningen, just därför att det är det ända som är utländskt
Churros påstrandeni Santa Cruz. Friterade stänger rullade i kanel/socker. Ganska gott men iärlighetens namn - roligare var nog sjölejonen som låg vidpiren
Borsta musslorna eller skrapa med en skalkniv så de blir rena. Om inte, knacka lätt på skalet. Sluter musslan sig, lever den, annars är den död och skall slängas
Tillsättmusslor, vittvin och citron. Rensa musslorna och sortera ut skadade eller döda musslor. Tillsätt ägg och rör ihop degen med hjälp av skaftet på en slev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.