I dag kör vi vidare i vår julbonanza och det har blivit dags för julskinkan att ta plats på bordet. "Ajamen nääää, har dom inget annat för sej i det där Mårtenssonska köket än att bjuda på julmat hela tiden", tänker kanske någon nu i
Jag fullkomligt älskar julskinka och senap pånågot gott bröd eller knäckebröd. I år är faktiskt det första året som jag har tänkt att äta så mycket vegetariskt och veganskt som möjligt på jul
Bred blandningen på ovansidan av skinkan. Sätt ugnen på 250 grader. Lägg den påplåt med bakplåtspapper och griljera 10–15 minuter tills den fått fin färg
I dag har det varit full aktivitet i Mårtenssons kök, jösses Amalia vad vi har kockat. Eller kanske rättare sagt så är det mest Håkan som har kockat, Anki har mest stått bakom kameran och dokumenterat allt som hänt i köket
Efter förra årets misslyckande med julskinkan var det kul att lyckas i år. Att långsamt rimma den under lång tid med en ganska ”svag” saltlag blev verkligen bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.