När jag jobbade på Stora gungan påSkansen så hade vi en mellanrätt påmenyn som bestod av skivad färskpotatis som sedan täcktes med matjessill, hackat ägg och färska örter (dill, persilja och gräslök) som sedan toppades med brynt smör
Ocn nu är det fredag ochhelg. Jag gillar vegetariskt och lägger gärna tid på det ochsen har jag Mannen som gärna äter det också, bara det blir extra protein till
Passa på att använd er av höstskördenoch gör då gärna palsternacksstompen. Lägg köttet i en ugnstålig gryta med lock, eller i en lergryta och tillsätt ävenlöken, rotfrukterna och fläsket
Recept på kalla såser kan man inte få för många av eller hur. Just denna variant, innehållande bland annat bostongurka, kapris och örter, passar alldeles utmärkt att servera tillsammans med till exempel panerad falsk fisk eller vegetariska fiskbiffar (se här eller här)
Klockan är två pånattenoch jag är fortfarande vaken… Har testat att räkna får men till slut så bestämde jag mig för att det vara lika bra att gå upp för det blir nog ingen sömn inatt
Och till maten öppnade vi ett gott rött vin som vänta några år på att få komma upp ur källaren…. Igår kändes det som hösten öppnade dörrenoch tittade in
Ett tips påen rak och fin botten är om du precis när du tagit ut botten ur ugnen. Jag tänkte visa er lite tips om hur jag gör för att få en slät och fin tårta
Lägg över på ett fat, torka ur pannan, och upprepa proceduren med resterande mängd gyoza. Väl värt besväret, och populärt hos hela familjen - med andra ord något jag gärna lagar igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.