Överbakad kaningryta
Längst in i skafferiet
Längst in i skafferiet
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Kaningryta
  • 1 kanin, urbenad (sånär som på frambenen där jag inte orkade längre, de fick gå i som de var)
  • 1,5 dl hackad lök, idag blev det gul lök och schalottenlök för det var vad som fanns hemma
  • 3 vitlöksklyftor 150 g trattkantareller, direkt från skogen :)
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 burk krossade tomater (just dessa råkade vara kryddade med oregano, och nej, de var inte av märket Mutti, jag kommer förmodligen att straffas för det i något senare liv eller nåt)
  • 1 tärning hönsbuljong
  • 0,5 dl färska och hackade kryddörter (jag hade rosmarin, timjan, mejram och dragon)
  • några deciliter vatten
  • smör + rapsolja till stekning
  • salt + peppar
  • Örtscones
  • 5 dl vetemjöl
  • 1 msk bakpulver
  • 60 g smör
  • 0,5 dl färska kryddörter (jag hade rosmarin, timjan och dragon)
  • 1,25 dl mjölk
  • 2 tsk citronsaft
  • 0,5 tsk salt
  • 1 vispat ägg

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.