Majssoppa med västerbottenost, vin och tryffelolja
matstugan
matstugan
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Du behöver (2 personer, eller 4 om du gör det till en förrätt)
  • ½ gul lök
  • 1 vitlöksklyfta 1 msk vetemjöl
  • 1 fpk majs (280g)
  • 2 dl kycklingbuljong
  • 1 dl vitt vin
  • 1 dl grädde
  • 50 g västerbottenost, grovt riven
  • 1 tsk tryffelolja
  • smör, salt, nymalen svartpeppar
  • Topping
  • ½ dl majs
  • 1 msk persilja
  • 2 msk creme fraiche
  • Chili, finhackad (mängd efter smak)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.