I onsdags inledde vi vårt påskfirande med en extra god fiskgratäng till middag och vi när frestade med en middagsbild på vårt Instagram, var det genast några av våra följare som efterfrågade receptet
En fiskgratäng får ni idag, en med lax, krämig citronsås och mos smaksatt med dill och citron. Helt och hållet är receptet från fruns egna hjärna, litte sånt och litte sånt ihop med det mest perfekta gratängmoset som någonsin sett dagens ljus - och voilà - en fiskgratäng var skapad
Men nu har Kellysåsen kommit tillbaka och denna gång i form av en gratängsås, lika god som vi mindes den och perfekt att ta till när det skulle lagas snabb fiskgratäng
En fiskgratäng med tacokryddor borde ju vara ett av de bättre sätten någonsin att få till och med den mest inbitne fiskvägraren att äta en bit firre, i alla fall med tanke på hur poppis just tacos faktiskt är i vårt avlånga land
Efter en djupdykning i vår receptskatt Gröna lådan så dök vi upp med ett urklipp på detta receptet i händerna, och efter en omvandlingstillagning kunde vi hugga in på en fantastiskt god fiskgratäng som gick raka vägen upp på favoritlistan
Fiskgratäng står på menyn idag, en gratäng som görs i tre olika delar men det betyder inte att den är komplicerad på något vis, det behövs bara lite strategi och planering
Som om av en ren händelse, eller kanske är det ett lyckokast, så sitter vi på ett finfint recept på en lättlagad fiskgratäng med få ingredienser - säg visst är det väl ett märkligt sammanträffande