Vildsvin recept

Svingott vildsvin

Svingott vildsvin

Idag dagens Metro tipsar vi om två bra rätter med Vildsvin och Lisa tipsar om god dryck. Har ni inte testat Vildsvin ännu så tycker jag ni skall göra det
Vildsvin med rotfrukter och sås

Vildsvin med rotfrukter och sås

Utsökt recept på smakrik och mör vildsvinsstek med smak av timjan, rosmarin och vitlök. Smörj in hela vildsvinssteken med marinaden
Grillat vildsvin

Grillat vildsvin

YTTERLÅR AV VILDSVIN. Om ni inte känner en jägare så kan det vara lite svårt att få tag på vildsvin. 700g vildsvin0
Vildsvins biffar - 6 personer

Vildsvins biffar - 6 personer

1 kg Vildsvinsfärs. 1) Blanda ströbröd med grädde, ägg, soya, kalvfond, timjan och svartpeppar i en bunke
Draget vildsvin - långlagat

Draget vildsvin - långlagat

900 g vildsvinskarré. 1 Sätt ugnen på drygt 100 grader. Putsa köttet och massera det med salt och peppar
Vildsvin, fyllda rullader

Vildsvin, fyllda rullader

Platta ut vildsvinsköttet, salta och peppra. 12 tunna skivor vildsvinsstek. Skala och skiva moroten, riv löken grovt samt tärna sellerin
Friterade vildsvin

Friterade vildsvin

Förra julen när jag tittade på Ernst julprogram blev jag sugen att göra dessa vildsvin och i år slog jag till
Vildsvin med raggmunk

Vildsvin med raggmunk

Jag hade en fin vildsvinsstek i frysen som jag tinade sakta i kylskåpet. Jag hade en härligt vildmiddag hemma med min bror och min vän Fredrik nyligen

Vildsvinen, jag är rädd för er.

Vildsvinen, jag är rädd för er. För mig är det inte bara några svarta prickar, det är vildsvinen som har börjat komma fram mer och mer nu
Pulled Pork på Vildsvin

Pulled Pork på Vildsvin

Vi hade vildsvin i frysen, en bog på 1 1/2 kilo. 5 kilo vildsvinsbog. 5 kilo vildsvinsbog. Nu var det min tur att göra Pulled Pork
Porterstek gjord på vildsvin

Porterstek gjord på vildsvin

Nej vad säger ni om lite mat på vädergnället, en värmande porterstek på vildsvinskött kan väl sitta bra som plåster på såren
Marinad till vildsvin

Marinad till vildsvin

Marinaden räcker til ett kilo kött. Skiva köttet i ca 2 cm tjocka skivor. Marineras i 48 timmar. Grilla köttet på en jämn glödbädd