Ugnskokt laxfilé med himmelsk citronsås Rensa fisken och skär den i benfria filéer. Lägg dem med skinnsidan upp i en långpanna. Koka upp fiskbuljongen med dillstjälkar och häll den i pannan Matklubben.nu
Ugnsbakad aubergine med färsröra Ugn 200º C. Fräs lök, vitlök, morötter samt kryddor. Häll på ½ pkt tomatsås, låt puttra 5 min. Tillsätt linser, färs och låt puttra 5 min till Matklubben.nu
Friterade lökringar Skala löken och skiva den i fina ringar ca 3-5 mm, sära på ringarna, lägg ringarna i iskallt vatten i ca 30 min Matklubben.nu
Grundrecept pirogdeg Blanda vatten och salt i en skål. Smula i jästen och rör så den löser sig. Rör ner 4 dl vetemjöl och låt jäsa till dubbel storlek (knappt 30 min) Matklubben.nu