Bror med damsällskap var här och hälsade på och efter några timmar på stan i en radikal jakt på skor blev det en härlig sommarmiddag på stekt Gösfilé med kokt färskpotatis och en tvärslagen Hollandaisesås
Om du har, så kan du hälla på lite sesamolja när kycklingen verkar färdigstekt. Häll ner grönsakerna och häll på lite matolja som du steker allt i en stund tillsammans med kycklingen
salt & peppar. Här kommer ett fiskrecept med höstsmaker. salt & peppar. Jag tycker om att servera potatismos med fisk, det tar bort den lite torra smaken fisk kan ha ibland
Servera torsken tillsammans med rostade grönsaker och pepparrotssmör. Vispa upp smöret tillsammans med pepparroten, citronskalet och lite salt och peppar med en elvisp så att du får ett fluffigt smör
Stek champinjonera tills de får fin yta, lägg i den hackade rödlöken och svartkålen, stek tills svartkålen blivit mjuk, lägg i det stekta sidfläsket och ta av från plattan
Avnjut medknaperstekt fläsk och en kall öl om du är sån. stekt fläsk. I med gräddmjölken, vispa, vispa. Förkoka grönsakerna i kanske fem minuter, häll sedan av vattnet och låt dem stå
Slå på grädde och smaka av med senap, salt och peppar. Lägg de kokta primörerna i senapsstuvningen och vänd runt, servera med falukorven och knaprigt knäckebröd
Stek kycklingen i en teflonpanna och krydda med salt, vitlökspeppar och kött-& grillkrydda. 1 portion200 gram tärnad kycklingfilé210 gram färskpotatis20 gram tärnad fetaost4 gram smörNågra cocktailtomaterEn näve sockerärtor i bitarFärska örter tex gräslök, basilika och persiljaSalt, vitlökspeppar och kött-& grillkryddaSkrubba potatisen och koka mjuk i välsaltat vatten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.