De här kakorna kan man beskriva som små drömmar med smak av kardemumma. Den här typen av kakor går verkligen utmärkt att göra sockerfria bara genom att byta ut socker mot sötningsmedel, dock kan man ju fundera på hur bra vetemjöl är om man ska vara helt ”sockerfri”… Men det bliri alla fall lite bättre
Vifickfikafrämmandeigår, av mamma och pappa, så då bakade jag en gammal favorit, kardemummakaka. Dessutom fick det följa med några bitartill jobbet, eftersom jag har börjat skämma bort jobbarkompisarna med fikaibland på våra måndagsmöten
Och så har jag bakat en kardemummakakahastigt och lustigt då mormor och morfar kom på besök ikusinlandet och hjälpte till att sätta IKEA-lampor på plats
En mjuk kaka som jag älskar är en kardemummakaka från min första bok. Den är ett mycket roligarealternativ än vanlig sockerkaka när man är på bakhumör och inte har de allra mest avancerade ingredienserna hemma iskafferiet
Kardemummakakan håller länge, upp till en vecka. Rör i mjölk och yoghurt. Den går att variera med hallon om vinbärsbuskarnai trädgården är länsade, eller om du bakar den mittivintern kan du använda lingon
Kardemumma är faktiskt något av minafavorit när det kommer till sockerkaka och smaker. Har alltidvaritlite av en starkare smak men ändå så passande i en sockerkaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.