Lövbiff äter vi inte så ofta, lite för att jag tycker att det är svårt att få köttet riktigt bra. Därför blir det oftast så att jag strimlar köttet och bryner till en pastasås
Terminen har gått till sin ända och det är dags att gå in i sommaren och samla ny kraft. En av de sista dagarna på jobbet hade vi planeringsmöte hela dagen, och det kan ju lätt bli lite segt och tröttsamt, så jag bakade en cheesecake för att hålla oss på lite bättre humör
Va sugen både på wallenbergare och grönpepparpaj med köttfärs. Det lagades inget av dessa rätter, utan istället blev det storbiff av kalvfärs i grönpepparsås med potatismos
Jag hoppas det går upp mot mina höga föräntningar. God Morgon. Hoppas ni har en trevlig söndag. Jag ska strax sätta mig med ekonomiböckerna, så det blir mindre roligt
Det här pastareceptet lärde jag mig av en vän, Jahel, här på Malta. Vi gjorde den som en förrätt i en trerätters medelhavsmeny, men den fungerar utmärkt även som huvudrätt
Jag brukar variera tillbehören men det här är favoriterna. Först skulle jag bara vilja tacka alla underbara läsare för alla fina kommentarer på bloggen, Facebook och på mail
Jag tycker väldigt mycket om potatis och västerbottenost är också väldigt gott. Släng ner det i en potatistårta med ihopvispade ägg, mjölk och grädde så är i alla fall jag mer än nöjd