PrintGrilladpicanhamedchimichurri. Grillad salt- och citronrubbad Picanha. Sofia och Eyvind var förbi Hötorget och jag kunde inte låta bli att höra om de hade lust att titta förbi Latinamerikanska livsmedel för en rejäl bit picanha
Servera gärna medgrillade grönsaker som t ex grön sparris och gula cocktailtomater. Blanda alla ingredienser till chimichurrin coh smaka av med lite salt
Grillade färskpotatisar. Finstrimla salladslöken och blanda med chili (tillsätt lite chili i taget och smaka av då styrkan varierar), vitlök, tomatkött, örterna, vinäger och olivolja
Vid servering skiva picanhan och servera tillsammans med grönsallad och chimichurri. När grillen är varm lägg hela picanhan på grillen och salta med grovt salt
Pensla med smör-&rapsolja och salta. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 kg benfri lammstek 1 msk Arla® Smör-&rapsolja 1 tsk salt Chimichurri
Pensla med smör-&rapsolja och salta. Vik ut köttet. Grilla över glöd 5 min på varje sida. Lägg köttet vid sidan av glödbädden och fortsätt grilla tills innertemperaturen är 60°
Skiva köttet tunt och servera mednygrillade tortillabröd, majskolv och tillbehören. Grillad majskolv. Grillat kött, skuret i fina strimlor är betydligt godare än köttfärs blandat med en kryddpåse
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.