Den är varm, krämig och supergod. Inte bara det, utan jag och soppor har ingen rolig historia tillsammans, Jag misslyckas ALLTID med soppor av någon anledning
GI-knäckebröd. Jag älskar bröd, både mjukt och hårt bröd. En favorit som har seglat upp, inte bara hos mig utan hos många, är det otroligt goda nyttiga och ofta glutenfria fröknäcket
Rör i yoghurt, honung och ev. Stjälp upp limporna och låt svalna under bakduk. Klicka ner degen i en oljad och bröad ( med havregryn) avlång brödform på ca 1,5 liter. Grädda i nedre delen av ugnen ca 45-60 min
Yeeees OS-guld. Ingen action alls om jag får säga så och det är hur trist som helst. Jag har ju så mycket jag vill göra, så många idéer och här ligger jag som en urvriden trasa
och hur glad blir man inte när man kommer på att det faktiskt är nyttigt också. Testade att baka detta receptet på ett nyttigt bröd som jag hittade när jag sökte runt på lite olika recept i morse
Jag valde att byta ut några av mjöl- och grynsorterna, riva äpplet, byta ut yoghurten mot keso och skippade sötningen då jag tyckte äpplet var sött i sig
En solklar favorit hos mig - och nu ska jag testa lite för fröknäckesrecept. Den som känner mig vet om mina problem med magen - så linfrön är perfekt om jag kan få in i min vardagliga kost på ett bra sätt
Under sommaren har jag unnat mig mycket hembakat bröd gjort på frön, havregryn och gojibär. Ett bröd som ger mig bra energi och jag håller mig mätt länge
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.