Ta ett ark filodeg, pensla med smör, lägg ytterligare ett ark på. Förrätt. Getostpaket med karamelliserad lök 2 pSkär tunna skivor av en gul lök och bryn tillsammans med chili i olivolja
Förrätten igår blev minivästerbottenpajer, riktigt goda med spröd botten av filodeg. Lägg ut ett ark med filodeg i taget och pensla arken med flytande margarin och vik ihop arket
Dela filodegsarken på mitten och lägg på varandra, pensla med smör mellan varje ark. Lägg fetaosten på mitten och vik filodegen så att den täcker osten
Hade filodeg över från vårrullarna så tänkte attdet var lika bra att ha det till något. Skulle gjort piroger men om filodegen har torkat och dessutom fastnat så är det nästan omöjligt att få ut bitar så det fick bli en paj
Lägg ut två ark filodeg på varandra på en skärbräda. 12 ark filodeg. Kram Karin 12 ark filodeg. Här kommer ett recept på en perfekt förrätt till helgen
De var små pajer gjorda på filodeg, färsk frukt och hemgjord vaniljkräm. Filodeg är något som vi brukar ha i frysen, alltid bra till smårätter eller efterrätter
Det går åt knappt ett paket filodeg till en normalstor, rund, låg pajform. Tina filodegen, lägg ut ett lager i den smorda formen och pensla med olja, lägg på ett lager filo till, pensla
Klipp bort så mycket filodeg du vill. Pensla pajformen (30 cm i diam) med olivolja och klä den med tre lager filodeg som kan hänga över kanten. 1 paket filodeg
Ett paket med filodegsark. filodegspaket. Ett paket med filodegsark. Filodegsknyten med fetaost och spenat (8 st. Dela filodegsarken i bitar som är ca 1x2dm
Riv västerbottenosten och lägg ett par msk på varje filodegsbit. 4 filodegsark150 gram lagrad västerbottenost4 msk fikonmarmelad2 msk smält smör. Skär ett dubbelt filodegsark i tre remsor, ca 10 cm breda. 4 filodegsark
Idag med filodegsrullar med fetaost. Jag visste inte riktigt hur jag skulle gå tillväga för att få till dem som jag ville ha dem och till råga på allt så var filodeg nästan omöjligt att köpa här i Helsingfors