Tag ut och servera rödbetorna tillsammans med rucolasallad. Lägg rödbetorna att svalna i kallt vatten. Smula över chèvre och ringla över rikligt med honung
Jag gjorde förstås rätten glutenfri, ugnsbakade fisken på låg värme i stället för att koka den, och lyxade dessutom till det hela med spenat i botten och räkor på toppen
En riktig favorit som man inte tröttnar på, oavsett om det är höst eller inte…. Åt middag med ett par vänner i helgen och vi ville ha lite hösttema på maten så till förrätt blev det rödbetormedchèvre och valnötter
Lägg till sist på de varma rödbetorna och fetaosten och toppa med frön, olivolja och balsamico. Dra av skalet med händerna, skär i klyftor och lägg i en ugnsform
Skala rödbetorna genom att gnida av skalet med händerna eller skrapa med skalkniv. Blanda chèvre, färskost, honung och peppar och klicka över rödbetorna
Toppa med ringlad honungstek de förkokta rödbetorna tills de fått en krispig yta. lägg upp rödbetornamed nötter på tallriken tillsammans med den grtinerade smörgåsenToppa allt med ringlad balsamicocréme samt ev ytterligare lite ringlad honung och flingsalt
2 450 g delikatesspotatis 500 g förkokta rödbetor ca 350 g torskfilé salt och peppar 1 tsk olja 2 msk solrosfrön Smörkräm 1/2 ask färsk gräslök (à 20 g) 25 g smör 1 dl crème fraiche 65 g mâchesallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Som bäddat för ett extra smarrigt middagstillbehör och det var exakt just vad det blev och inte är det svårt att göra heller utan man gör precis som när man gör ugnsrostade grönsaker men lägger till osten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.