Bryn köttet i smör i omgångar i medelvarm panna, lägg över efter vart som bitarna är brynta i en järngryta eller en stor pyrexform med lock (3 - 4 liter), skölj ur panna med lite vatten och smula i buljongtärningar
Bestämde mig för att bräsera i järngryta i ugn, tillsammans med lite stockgrönsaker och vitt vin. Dela upp lökarna, morötterna och vitlökarna i bitar, i med allting inklusive kött och stekfettet i järngrytan
Järngryta med lock (utan plast eller trädetaljer). Järngrytan får stå i ugnen medan den värms upp till 250 grader. Värm upp ugnen med järngrytan i till 250 grader
Bryn högreven lite smör salta och peppra (jag gör allt i en järngryta), ta ur den och bryn sen grönsakerna som du skalat och delat i grova bitar, lägg sen i högreven ovanpå
Bryn köttet i smör i en stekpanna runt om och lägg i en järngryta och slå på marinaden och låt koka upp (Vi har testat att koka köttet direkt utan att bryna det och det går också bra)
Bryn köttet i en stor järngryta. Att göra köttgrytor är verkligen härligt. Man kan variera dem nästan hur mycket som helst, och låter man bara köttet koka tillräckligt länge, så blir det också alltid gott