Idag blev det massa bakning (som vanligt på helgen). jag testade att göra hamburgerbröd och korvbröd med nyttigheter i, och resultatet blev fint, så här delar jag med mig av receptet
Efter kakkalasandet är det kanske på sin plats med ett lite mer rejält och hälsosamt bakverk. Är det fler än jag som köpt glutenfritt, hårt bröd, och som hittat nästan bara trasiga bitar när paketet öppnats
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smöret och blanda ner havregrynen, låt svälla en stund. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
Idag är det vårdagjämning gott folk. Det kan man förvisso inte tro när man tittar ut genom fönstret, men det står faktiskt så i almanackan, och då får vi väl tro på det
Älskar att äta dessa kalljästa bullar nygräddade till frukost. Och efter en natts jäsning i kylskåpet älskar jag att köra ner fingrarna i den härligt kalla och elastiska degen när jag ska baka ut dem