Ugnsstekta laxfiléer i vitvinssås på babyspenattäcke lånade jag härifrån. Jag tog dock ca dubbel sats och skippade dragon och ersatte det med färsk timjan
Sila såsen och krydda med salt, en skvätt citron och kanske en klick smör. Hacka persiljan. Skär champinjonerna och den gula löken fint och fräs i lite matfett i en rymlig kastrull
Sila såsen och krydda med salt, en skvätt citron och kanske en klick smör. Vitvinssås till 6-10 personer10 dl fiskbuljong 75 cl vitt vin 5 dl grädde 10 champinjon 1 gul lök 100 g smör ev 1 msk vetemjöl eller maizena 2 knippen persiljekvistar 1 citron 1 tsk torkad timjan 3 lagerblad vitpepparkorn salt
Minimal insats med gott resultat. På med persillade, salt och lite citronsaft. Fram med en kastrull. I med osten, buljongtärningen, senap och citronsaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.