Så jag provade att steka äggsamtidigt som jag rev parmesan ovanpå ägget. Så till en av våra luncher så var jag sugen på ägg men lite less på vanliga stekta
Lägg på ett ägg på varje sparristallrik, garnera med hyvlad parmesanost, tomatkött och olivolja. Ta upp den och torka av, lägg sedan upp på fyra tallrikar
Ta en bitparmesanost och skär i små platta rektanglar och lägg ner i stekpannan. Koka äggen så att gulan är så pass hård att du kan dela äggen utan att den rinner över
Nu valde jag att fylla mina små pajer med parmesan och ägg, så hela pajen är ju inte vegansk, men här har ni en bas som ni kan använda er av, och så kan ni själv bestämma fyllningen
Populära inlägg. Våfflor utan mjölk och ägg. Detta var ett experiment på jobbet vi har odlat rödbetor med barnen och vi har kokat och stekt rödbetor och ville nu visa at
Vänd schnitzlarna förs i det vispadeägget och sedan iparmesan, stek irikligt med smör. Dagens middag blev parmesan panerad skinkschnitzel med broccolimos, vilket var riktigt, riktigt gott
Vispa upp äggeti en skål, tillsätt ost, vitlök, mjöl, salt och peppar. Just like Deb at SmittenKitchenI love fritters and her recipe for broccoliparmesan ones is really good