Lägg sparrisen (eller broccolin) i botten på en ugnsfast form. Lägg laxen på sparrisen. Jag har tidigare gjort den här lax- ochräklådan från Skaldeman med sparris, men den blir ju för trälig när den har varit i frysen, så jag rekommenderar att byta ut sparrisen till broccoliom ni inte tänker äta upp allt på en gång
Vispa ihop resten av grädden med äggulanoch rör ned. Lägg fyllning i mitten av en plätta (pannkaka). Och här kommer några tips på varmrätter till nyårs
oj så gott det blev. Till denna form använde jag. Servera med sallad och bröd och gärna ett glas vitt. Igår kväll blev jag så sugen på en riktig 80-tals klasssiker som min mamma oftagjorde när jag växte upp. Ca 400 g räkor5koktaägg5skivor franska (som jag skivar till krutonger)Dill, färsk eller torkadOstsås. 3 dl mjölk 100 g smörmjöl till att reda såsen med Ca 1 dl riven ostLäggkokt skivat ägg på botten av en smordungsform, strö sedan över räkoroch häll sedan över ostsås med dill i och sist brödkrutongeroch , in i ugnen på ganska hög värme så brödet får färg, färdigt. Bild lånad från google Ca 400 g räkor. 5 koktaägg. 5 skivor franska. Ca 1 dl riven ost
Läggägg i botten, sen räkorna på. Koka såsen i 5-10 min tills den har tjocknat. Bred sedan över fransktärningarna, häll över det smälta smöret 6 koktaägg. 4 - 5 hg räkor
Lägg de hackade äggen i en ugnssäker form. Skär bort kanterna på brödet och smula dem i matberedaren. Vänd ner dill ochräkoroch häll detta över de hackade äggen