Vispa därefter äggulornaoch hälften av florsockret till en gul äggsmet. Litet tillägg – jag kommer även testa att göra denna glass på bara kokosgrädde då jag tycker att barnen ibland uppvisar lite tendens att reagera på Carlshamns visp
Vispa ägg, rårörssocker och vaniljsocker riktigt ljust och pösigt och fluffigt. Tål du inte mjölkprodukter väljer du sällskap därefter i form av kokosgrädde eller annan alternativ grädde och någon mjölkfriglass
Själva kakan är både glutenfri ochmjölkfri, och som tillbehör väljer du förstås något helt mjölkfritt grädd- eller glassalternativ om du måste eller väljer att undvika alla mjölkprodukter
Perfekt till festfika med glass eller grädde och med en drös jordgubbar eller andra färska bär till. I somras gjorde jag ett gäng tårtor till min svärsons födelsedagskalas, och då fick jag plötsligt en massa äggulor över
mjölkfritt margarin och farin- eller muscovadosocker till formen. Jag gör degen med händerna för att det mjölkfria margarinet ska gå in så bra som möjligt
Kakan är god som den är, men kan bli ännu godare med glass eller grädde. Den här äppelkakan har lite känning av cheese cake, och jag vann faktiskt pris med den i en äppelkaketävling på Allt om Mat för många år sedan
Dottern tål inte mjölkprotein och vi har testat otaliga recept på mjölkfria våfflor genom åren. Glass, vispad grädde och färska bär är oslagbart som tillbehör