Här puttrar älggrytan med lök, morötter, vatten, fond och tranbärsjuice. Använd dig av grytbitar av till exempel älg, hjort, ren, vildsvin eller rådjur
Länge sen jag la upp nå recept nu men här kommer en riktigt god älggryta. 1 kg grytbitar (bogstek från älg). Skär köttet i ca 1-1,5 cm stora grytbitar. 1 kg grytbitar (bogstek från älg)
Krossa vitlöksklyftorna och lägg i grytbitarna tillsammans. 1 kg älg i grytbitar. Den här grytan kräver en hel del ingredienser, men resultatet blir enastående med unik smak
5-6 hg grytbitar av älg eller det du har2 dl torkade trattisar eller 1 liter färska champinjoner1 stor lök eller 8-10 små steklökar. 5-6 hg grytbitar av älg
800 g älgkött (eller grytbitar av nöt). ) 800 g älgkött (eller grytbitar av nöt). Den här helgmiddagen gjorde vi för någon vecka sedan och den är något av det godaste jag ätit på länge
600 g grytbitar av älg. Bryn köttet i olja, tillsätt lök, morötter och rotselleri och låt det få färg. Tillsätt pressad vitlök och pure och fräs nån minut
Smaka av älggrytan med salt, peppar, gelé från svarta eller röda vinbär samt ev. Skär älgköttet i grytbitar ca 2x2 cm stora bitar. Koka älggrytan i 2 timmar eller tills köttet är mört. 800 gram älggrytbitar
stora grytbitar). Koka älggrytan under lock på medelvärme i 2 timmar. Skär köttet i ca 2x2 cm bitar om det ej redan är i bitar när du köpte det (dela ev
250 gr Grytbitar av Älg. 250 gr Grytbitar av Älg. Älg och Fläsk i gott sällskap. Nu i jakttider var det dags att göra något av fjolårets älg från frysen