Äppelsmulpaj med sirap recept

Äppelsmulpaj med flingsalt

Äppelsmulpaj med flingsalt

Det är flingsalt i degen, kan låta skumt, men det ger en jättegod smakkombination tillsammans med det söta som äpple, socker och sirap står för
Äppelsmulpaj

Äppelsmulpaj

Något av det bästa jag vet den här årstiden är att göra och äta äppelsmulpaj. En aning sirap för att söta till det
Nytt recept: Äppelsmulpaj med knaprigt nöttäcke

Nytt recept: Äppelsmulpaj med knaprigt nöttäcke

Jag tycker det blir godast med farinsocker eller ljus sirap eftersom det ger lite kolasmak. Tillsätt vetemjöl, havregryn och socker eller sirap samt de hackade nötterna

Smulpaj

Detta är en riktig smarrig äppelsmulpaj. Det blir en smulpaj med det där lilla extra. Jag lägger sirap på äpplena för att få fram en knäckig och lite kladdig smak
Äppelkaka med kokostäcke (mjölkfri)

Äppelkaka med kokostäcke (mjölkfri)

Lägg i en form och häll över sirap och kanel. Och för att riktigt toppa det hela så ska man hälla på en rejäl sked med vaniljsås
Äppelsmulpaj ('Maglemer')

Äppelsmulpaj ('Maglemer')

Pysens favoritefterrätt är paj, särskilt äppelpaj, och dessutom gillar han att vara med och baka. Häll i sirap och rapsolja och rör om tills det blir en smulig deg
Vackra höstfärger

Vackra höstfärger

Blev en äppelsmulpaj till kaffet. Rör om så äpplena blir blandat medsocker/kanel/sirap/nötter. Frysarna är fulla med mat så nu blir det att äta av råvarorna ifrån dom

Äppelsmulpaj

Rör i sockret, sirapen, havregryn och mjölet. ½ dl ljus sirap. Sätt ugnen på 225 grader. Skala och kärna ur äpplena