Äppelsmulpaj utan mjöl recept

Äppelsmulpaj med flingsalt

Äppelsmulpaj med flingsalt

2,5 dl vetemjöl. 2,5 dl vetemjöl. Så, nu har jag smält lördagens höstmiddag, firat söndag med garderobsrensning, babysim och firat att det var sex år sedan vi träffades med att dela en pizza, dricka billigt bubbel och lite polly
Mauds äppelsmulpaj

Mauds äppelsmulpaj

Ta kastrullen från värmen och tillsätt kardemumma, socker och vetemjöl. Rör tills vetemjölet löst sig. 1vetemjöl
Äppelsmulpaj Paleo

Äppelsmulpaj Paleo

Gör det med en äppelsmulpaj från min kokbok Hälsokoden. Hörrni, idag är det tydligen äpplets dag. Så det är väl bara till att fira då
Äppelsmulpaj i glas - LCHF

Äppelsmulpaj i glas - LCHF

Snabbfixad liten efterrätt, lite lik smulpaj med god smak av äpple. Gott kryddad med kanel en klick vaniljgrädde på toppen
Äppelsmulpaj

Äppelsmulpaj

1½ dl vetemjöl. Sätt ugnen på 225°C. Rör ihop ingredienserna till smuldegen. Blanda äppelbitarna med kanel och socker
Äppelsmulpaj

Äppelsmulpaj

Nyp ihop smör, vetemjöl och havregryn til en smulig massa. 2 dl vetemjöl. 2 dl vetemjöl. ca 800 gr äpplen. 3 tsk kanel
Salt äppelsmulpaj

Salt äppelsmulpaj

Smuldeg1 dl vetemjöl [60 g] 2 dl havregryn [70 g] 100 g smör, kallt, i bitar 0,75 dl strösocker 0,5 tsk flingsalt
Äppelsmulpaj med flingsalt

Äppelsmulpaj med flingsalt

2 dl vetemjöl. Smulor125 g smör (saltat) 1,5 dl socker 1 dl havregryn 2 dl vetemjöl 2 tsk flingsalt. 4 svenska äpplen
Äppelsmulpaj

Äppelsmulpaj

1 1/2 dl vetemjöl. Sätt ugnen på 180° C. Tärna margarinet och lägg i en skål, tillsätt övriga ingredienser till smulpajen och fördela snabbt med fingrarna
Äppelsmulpaj (mjölkfri)

Äppelsmulpaj (mjölkfri)

Det finns väl inget godare än en riktig smulig äppelsmulpaj och en fantastisk krämig mjölkfri vaniljsås
Äppelsmulpaj med flingsalt

Äppelsmulpaj med flingsalt

Smulor125 g smör 1,5 dl strösocker 1 dl havregryn 2 dl vetemjöl 2 tsk flingsalt. Äpplen4 svenska äpplen 1 tsk malen kanel 2 tsk strösocker flingsalt
Äppelsmulpaj med bananglass

Äppelsmulpaj med bananglass

fullkorns vetemjöl. 6 små äpplen 1/2 tsk kanel 1/2 tsk kardemumma 1 msk +1  tsk honung 2 msk + 2 tsk vatten 2 msk fullkorns havregryn 1 msk riven kokos 1 msk finhackade nötter (jag använde mandlar) 1 msk fullkorns vetemjöl 2 tsk rårörsocker 1 msk + ev. 1 msk fullkorns vetemjöl
Frasig äppelsmulpaj med fiber.

Frasig äppelsmulpaj med fiber.

100 g smör3 msk socker1 1/2 dl mjöl1 1/2 dl fiberhavregrynFyllning. 1 1/2 dl mjöl. Ibland tycker jag att man ska lyxa till de även på vardagarna

Äppelsmulpaj

5 dl vetemjöl. Sätt ugnen på 225°C. Rör ihop ingredienserna till smuldegen. Blanda äppelbitarna med kanel och socker

Äppelsmulpaj

3 dl vetemjöl & 150 gr smör (kylskåpskallt) i stavar mixas i en liten matberedare med 3 msk socker tills degen blir smulig. 3 dl vetemjöl