Blanda socker och kanel i en påse. Blev så sugen på äpplekaka i långpanna igår kväll. -)Ingredienser4 st ägg4 dl socker5,5 dl vetemjöl4 tsk bakpulver2 msk vaniljsocker100 gr smält smör2 dl mjöl4 tsk kanel4 msk socker6-7 st äpplenGör så härSätt ugnen på 200 grader. 4 tsk kanel
½ msk kanel. Strö över brun farin och kanel. ½ msk kanel. En god kaka som är glutenfri. Kokosmjölet gör att den blir saftig och får en härlig smak av kokos
Strö över kanel efter smak. Mald kanel efter smak. Dela den färska smördegaplattan i två delar. Använder du frysta plattor kavlar du ut dessa i två lika stora rektanglar
Strö över strösocker, kanel, mandelflarn och eventuellt lite pärlsocker. 1 dl strösocker1 dl farinsocker3 ägg1 nypa salt1 ½ tsk bakpulver3 dl vetemjöl150 g smör, smält1 äpple, skalat och rivet Garnering2–3 äpplen, skurna i skivorströsockerkanelrostade mandelflarnGÖR SÅ HÄR1
Till kanel och sockerröran. Idag lyckades jag gör världens godaste äpplekaka. Skiva och vänd ner äppelbitarna i en bunke och strö över lite kanel och socker
Skala och kärna ur äpplena, skär dem i klyftor och doppa dem i socker och kanel. Kollade i mormors gamla recept när jag var hemma och hittade detta på äpplekaka
kanel. Strö över lite kanel, brun farin och pärlsocker. kanel. En härligt, saftig och god kaka. Det bästa med kakan är att den räcker till många och att den innehåller så lite socker