Skölj äpplena och klyfta dem med skal och kärnhus. Ta bort stjärnanisen innan infrysning. Passera äpplena genom passervagga eller i köksmaskinens passertillsats
Jag brukar få äpplen från henne på sensommaren och häromdagen fick jag en kasse med massa rabarber. Receptet på krämen är avskrivet från någon gammal kokbok (minns inte vilken) och lite längre ner på sidan tipsar jag om infrysning av rabarber
skala och kärna ur äpplena. Rör gärna i den då och då under infrysningen. Äppelsorbet. SKär dem i klyftor. Halvera vaniljstången på längden och skrapa ur fröna med en kniv
Skölj äpplena och klyfta dem med skal och kärnhus. Ta bort stjärnanisen innan infrysning. Passera äpplena genom passervagga eller i köksmaskinens passertillsats
Kokat eget äppelmos och portionerat upp för infrysning. ca 2 kilo skalade och urkärnade äpplen 2 krm askorbinsyra 2 tsk kanel 1,5 dl vatten Bara att koka ihop allt så äpplena blir mos och mixa allt med en mixerstav. ca 2 kilo skalade och urkärnade äpplen