Jag använde matberedaren till att hyvla, riva och skära allt som torkades förutom äpple då jag använde en sån där billig manuell sak som skivar äpplena i snygga skivor eftersom de är för stora för matberedaren
½ tsk torkad dragon. Torka av fisken och mal över svartpeppar. ½ tsk torkad dragon. Sätt ugnen på 150 grader. Sätt in fisken mitt i ugnen och baka av den tills innertemperaturen är 46 grader
Torka av köttet och massera in salt och peppar ordentligt runtom. Krossa vitlöksklyftorna och lägg tillsammans med rödlök och äpplen i botten av en ugnssäker form
(Najni räknar kallt med att lördagens svampfynd i de skånska skogarna ingalunda var en engångsföreteelse, och skulle så ändå råka bli fallet är jag i full färd med att torka återstoden av gårdagens skörd, för att kunna njuta av egenplockad svamp hela långa vintern)
Tvätta och torka apelsinen noggrant - även om den är ekologisk. Här hittar du ett recept på långbakad ugnskyckling, och här hittar du ett recept på pulled moose