Har du varmluftsugn så ha varmluften på, byt annars plats på långpannorna ett par gånger. 2 äpplen, urkärnade och klyftade. 5 torkade enbär. 5 torkade enbär
Jag använde matberedaren till att hyvla, riva och skära allt som torkades förutom äpple då jag använde en sån där billig manuell sak som skivar äpplena i snygga skivor eftersom de är för stora för matberedaren
Ta ur kärhuset ur äpplena och skiva dem tunnt. Torkade dem i ugnen med kanel och mapelsyrup. 3 äpplen. Lägg ut på bakplåtspapper och torka i varmluftsugn 100 grader i 2 timmar. 3 äpplen
Sätt ugnen på 200° (gärna i varmluftsugn). Mini Focaccias med olika fyllningar. Perfekt picknickbröd. Jag bakade dem i morse och körde lite olika fyllning som skulle passa till färsspetten och pasta
Döttarna tillverkade även torkade äppelringar av några av de fina sommaräpplena. Äppelträden har iallafall insett vilken tid på året det är och producerar mängder med enorma äpplen
Torkade i torken över natten och nästan allt var torrt. Så det är vad jag håller på med just nu, fast använder även varmluftsugn eftersom jag inte är ute i så god tid och jag inte tyckte det kändes som en bra idé att torka lök i torken ifall den tar upp smak
Russin, tranbär, blåbär, mullbär, gojibär, incabär, torkade svarta vinbär, äpplen, päron, dadlar. Vilka torkade bär och frukter du väljer att blanda i sedan crunchen rostats är helt upp till dig