Knäckigäpplepaj. Knäckigt pajtäcke med antingen äpple eller rabarber i. Knäckigäpplepaj. Bred geggan över äpplena, grädda i 25-30 min i 175 grader, tills ytan är lite knäckig
Jag och en kompis brukar alltid baka något så fort hon kommer på besök så denna gången vart hon sugen på Äpplepaj så då beslutade vi oss för att slänga ihop en Äpplesmulpaj och det fick då bli något åt det knäckigare hållet
Har man extra tur är det någon som därtill bakar äpplekaka eller äpplepaj vars väldoft sprider sig. Just den här pajen får ett härligt både segt och knäckigt täcke
Det här är en rustik och enkel äpplepaj med mördegsbotten som påminner lite om tarte tatin. Recept På God Äppelkaka Med Mördeg Och KanelRecept På Smuldeg- Smulpaj Med Äpple Eller BlåbärÄpplepaj - Knäckig Smulpaj Med Äpple Och Mascarponekräm Ingredienser
Jag var sugen på äpplepaj (vi skulle egentligen ätit det som efterrätt efter kräftskivan men vi var så mätta att jag inte orkade/kände för att baka paj efteråt